Galerie Kralingen


Galerie Kralingen valt onder Holland Pop Festival


's-Lands Werf 173  3063 GE Rotterdam


tel: 010-4135454 - mobiel: 0653-284430


e-mail:knap1833@gmail.com



home agenda overview exposities muziek theater lezingen en cursussen film congres projecten verhuur links




Mrt
8
2018



8 maart 2018

Okt
15
2013
Rondetafelgesprek met Hamit Karakus




Iedereen is welkom!
We leven in een fantastische stad en in een moeilijke tijd. Onze Rotterdammers maken zich zorgen, dat is volkomen terecht! Jong en oud, hoog- en laagopgeleid, allochtoon en autochtoon, onze Rotterdammers komen lastig aan het werk of verliezen hun baan.
Zij hebben niets aan mooie woorden, beloften of politiek gekibbel. Eerlijk is eerlijk, ik kan de crisis niet op lokaal niveau oplossen. Wel zal ik Rotterdam blijven ondersteunen tijdens én na de crisis. Daarnaast blijf ik Rotterdam klaar stomen voor het moment waarop de crisis voorbij is. Samen hebben wij de afgelopen jaren een hoop bereikt. Het gaat te ver om die hier allemaal te benoemen.
Twee mooie gezamenlijke resultaten zijn bijvoorbeeld de definitieve realisatie van Nieuw Crooswijk en de tientallen miljoenen extra voor Rotterdam Zuid.
Uiteindelijk doen wij het niet voor onszelf, we doen het voor de Rotterdammer. Die laat duidelijk merken tevreden te zijn met onze koers. Waren er tijdens de bestuursperiode van Leefbaar Rotterdam nog slechts 4 van de 10 Rotterdammers tevreden, inmiddels zijn dat er 7 van de 10!

In Rotterdam is goed nooit genoeg. In tijden van crisis is dat goed zichtbaar. Het is daarom juist nu belangrijk om marktpartijen nog meer te laten investeren in de stad. Elke woning staat gelijk aan 1,6 arbeidsjaren. Iedere baan telt, want iedere baan staat gelijk aan het afnemen van de zorgen van één Rotterdams gezin.
De komende jaren komt er op het gebied van zorg veel op ons af. Den Haag geeft ons extra taken maar minder geld. Zo ook in de zorg, eigenlijk een bezuinigingsopgave van 25%! Een grote verantwoordelijkheid. Maar ook een grote kans! We moeten snel aan de slag om deze omwenteling in goede banen te leiden.
Nog belangrijker is dat we deze kans aangrijpen om morgen de zorg kleinschaliger en dichterbij de Rotterdammers te organiseren.
Op het gebied van onderwijs wil ik de lessen van Zuid uitrollen over de hele stad. In alle sociaal zwakkere wijken in Rotterdam moeten kinderen extra lesuren en leraren extra ondersteuning krijgen.

Ik praat jullie graag bij over mijn ambities voor de PvdA en Rotterdam als stad. Aanstaande dinsdag zie ik jullie daarom graag bij Galerie Kralingen.

Vriendelijke groeten, Hamit Karakus

Inloop: 18.15 uur
Einde: 20.00 uur

entree gratis

15 oktober 2013

Okt
30
2012
Publieks debat Rotterdam
Algemeen politiek debat Rotterdam

Inloop: 19.30 uur - Aanvang: 20.00 uur

entree gratis

30 oktober 2012

Sep
19
2012
Uitnodiging Studiebijeenkomst vergroten In de geest van Erasmus: de Vreedzame School

19 september 2012
19.30 - 22.00 uur - zaal open: 19.00 uur
Deelname is gratis; reserveren gewenst
Opgave: r.heijne@huisvanerasmus.nl


(Klik op afbeelding voor alle informatie)